Старши треньорът на Етър Красимир Балъков беше много разочарован след загубата от Локомотив (Пловдив) с

...
Старши треньорът на Етър Красимир Балъков беше много разочарован след загубата от Локомотив (Пловдив) с
Коментари Харесай

Балъков за съдийството: Ужас!

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков беше доста отчаян след загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:1. Той изрече недоумението си от съдийството и се оплака най-много от това, че реферът Ивайло Стоянов не отсъди дузпа за неговия отбор в 80-ата минута за игра с ръка на Стивън Езе.

“Търпелив човек съм, само че това е смут! То бива, бива, ама… Чиста дузпа! Една обстановка ни трябваше, с цел да си вкараме гола. Миналия мач някаква засада.. По-добре да изпаднем и да си играем във Втора лига. Етър няма лоби и е за пръв от няколко години в елита, само че търпението ми се изчерпа ”, показа Балъков след мача.

„ Мисля, че бяхме по-добрият тим. През целия мач диктувахме нещата на терена. Локомотив имаха една обстановка, която не трябваше да се случва, тъй като не е хубаво да ни хващат на контраофанзива на техен терен, само че ние търсехме триумфа ”, разяснява легендата на българския футбол.

„ Отиваме на баражи, то е ясно. Готвим се за тях, няма никакво напрежение. Дори и през днешния ден да бяхме победили, доста дребни бяха възможностите да си подсигуряваме оцеляване. Аз дойдох през зимата. Знаете какъв брой точки имаше тимът и каква тежка стратегия имахме по-късно. Ние сме тимът в “А ” група с най-нисък бюджет. Може да имаме добър тим, само че го сглобихме с помощта на моите контакти и познанствата ми, с цел да вземем трима-четирима футболисти, които ни дърпат напред. Футбол без пари не се играе ”, продължи Бала.

„ Сега би трябвало да се обиграваме и да си свършим работата на баражите. Дали ще играем срещу Витоша (Бистрица) или Пирин (Благоевград), или някой различен, в тези баражи единствено резултатите са значими. Няма какво да избираме, играем за победа във всеки мач и ще забележим какъв брой точки ще съберем до края ”, добави наставникът на “виолетовите ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР